ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η αποστολή του προϊόντος ή των προϊόντων, είτε με Αντικαταβολή είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο αγοράς σας, είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία σας προσφέρει το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Θα πρέπει αρχικά να επικοινωνήσετε με την εταιρεία είτε τηλεφωνικά στο 2310 222 772 είτε μέσω email στο [email protected] για να λάβετε έγκριση στο αίτημα σας για επιστροφή της παραγγελίας σας ή μέρος αυτής.

Η Εταιρεία θα φροντίσει άμεσα να αντικαταστήσει το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Το κόστος επιστροφής για την πρώτη αλλαγή προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας είναι Δωρεάν και η επιστροφή πραγματοποιείται  αποκλειστικά μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier με χρέωση παραλήπτη.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το επιστρεφόμενο προϊόν ή προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και με την αρχική τους συσκευασία και να παραδοθούν στην συνεργαζόμενη courier εντός διαστήματος 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.

Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής είναι 4€ για όλη την Ελλάδα.

Εάν επιθυμείτε ολοκληρωτική ακύρωση της αγοράς σας, έχετε ως δυνατότητες επιλογής είτε να σας επιστραφεί το ποσό της παραγγελίας σας με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αγορά σας, είτε να κρατήσετε την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων της επιστροφής σας ως  ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο και να το χρησιμοποιήσετε όποτε επιθυμείτε σε νέα παραγγελία, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.